Paling en zalm roken met Kiwanis

Paling en zalm roken met Kiwanis

Paling roken voor het goede doel
Op zoek naar een leuk evenement voor uw (bedrijfs)feest? Verras uw gasten dan eens met een oud-Hollandse palingrokerij. Wij komen graag bij u langs met onze mooie houten rookton en bereiden voor uw bezoekers de lekkerste Ierse paling of zalm. Gezellig om naar te kijken en heerlijk om te proeven!

Wilde Ierse paling
Op ambachtelijke wijze roken wij de paling in onze decoratieve houten rookton op een mix van eiken- en beukenhout. De paling waarop wij uw gasten trakteren komt uit Lough Neagh, een groot zoetwatermeer dertig kilometer ten westen van Belfast. De paling kan hier vrij rondzwemmen en de lokale vissers zijn aangesloten bij een organisatie die er voor zorgt dat het meer niet wordt leeggevist.

Het goede doel
De opbrengst van de palingrokerijen die wij organiseren gaat naar het Jeugdfonds Cultuur, dat hiermee het lesgeld kan betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.

Meer informatie
De kosten van onze palingrokerij zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal personen en de dagprijs van de vis. Neem gerust contact op met Henk Potter voor meer informatie of een offerte: henk.potter@gmail.com Of bel met 06-53391363.

 

Deel deze post