Kiwanis Utrecht overhandigt € 7.713,55 aan Stichting Jarige Job

Kiwanis Utrecht overhandigt € 7.713,55 aan Stichting Jarige Job

Kiwanis Club Utrecht verkocht eind 2017 banketstaven van bakker Sjaak Doeleman uit Werkhoven. Bedrijven kochten deze bekroonde banketstaven voor hun medewerkers en relaties. Daardoor is het gelukt om € 5.213,55 bijeen te brengen voor Stichting Jarige Job. Hier is nog een gulle gift van € 2.500,00 aan toegevoegd, waardoor het eindresultaat € 7.713,55 is geworden. Hiermee kunnen 220 minder bedeelde kinderen in 2018 hun verjaardag ook daadwerkelijk gaan vieren; een prachtig resultaat. Hartelijk dank daarvoor!

Waarom Jarige Job?

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Wist u dat voor ruim 60.000 kinderen in Nederland dit niet vanzelfsprekend is? Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardagsbox. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart gemaakt is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest!


Kiwanis Club Utrecht

Kiwanis Club Utrecht en Het Sticht zijn al 40 jaar actief voor kinderen in en rond Utrecht. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. Bij andere projecten zetten de leden zich persoonlijk in met tijd en deskundigheid. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Deel deze post